Ontvang nu combinatie korting bij besteding vanaf € 45,-

Haarlem Cleanup Day Goodiebag

Haarlem Cleanup Day Goodiebag

Speciaal voor Haarlem Cleanup Day op zaterdag 18 september 2021, hebben Earth Label en NoMorePlastic de Haarlem Cleanup Day Goodiebag samengesteld. In deze goodiebag vind je duurzame producten van de mooiste merken. Het doel van deze goodiebag is tweeledig, aldus Parcival Tiemessen en Ernst-Jan Koole.

Enerzijds willen we de consument zich ervan bewust maken dat er genoeg duurzame alternatieven zijn voor verschillende toepassingen in het leven. Zo vind je in de goodiebag producten terug als: tarwe rietjes van Strawtraderz, shampoo bars van The Happy Soaps, deodorant van The Lekker Company en een 3 maanden kunstuitleen bon van Kunstcentrum Haarlem. De tas zelf is geproduceerd door NoMorePlastic en is gemaakt van gerecycled bedlinnen + tafellakens.

Anderzijds willen we alle deelnemende initiatieven en lokale helden die hun handen uit de mouwen steken op zaterdag 18 september ook iets teruggeven. Met o.a. deze goodiebag kunnen wij dat doen. De volledige opbrengst van deze goodiebag komt namelijk ten goede aan deze groep geweldige mensen!

Ben je nieuwsgierig naar de Haarlem Cleanup Day Goodiebag en alle producten die erin zitten? Je vindt hem hier.

Wil jij ook zo'n gave bedrukte tas voor jouw bedrijf?
Bekijk voorbeelden van bedrukte tassen én neem hier contact met ons op.

Wist jij dat wij ook cleanups organiseren voor bedrijven? 
Lees meer in ons blog over deze originele teambuilding activiteit.

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd