Ontvang nu combinatie korting bij besteding vanaf € 45,-

Liefs uit Haarlemmermeer x NoMorePlastic

Duurzame bedrukte tas voor Liefsuithaarlemmermeer

Eerder maakten we al tassen met lokale opdruk voor de Gemeente Amsterdam, Gemeente Haarlem en Gemeente Leiden. Toen Daniëlle Meijer van Liefs uit Haarlemmermeer ons benaderde voor het bedrukken van een tas met een lokale print voor Gemeente Haarlemmermeer, sprongen wij dan ook een gat in de lucht!

Wij geloven in de kracht van lokaal. Iedereen heeft een verbinding met zijn of haar vroegere of huidige woonplaats. Omdat je trots bent op die woonplaats, maakt dat je ook trots bent op de kenmerken of bezienswaardigheden van die woonplaats. Dus zetten we deze met heel veel liefde op een tas. Zo ook voor Haarlemmermeer. 

Ben je woonachtig in Haarlemmermeer? Dan herken je ze vast allemaal! De verkeerstoren van Schiphol, de Suikersilo's te Halfweg, het gemaal De Cruquius? Slechts een greep van de vele bezienswaardigheden van Haarlemmermeer die op deze prachtige NoMorePlastic tas staan.

Het prachtige design is verzorgd door Liefs Uit Haarlemmermeer en de duurzame tas is geproduceerd door NoMorePlastic. Gemaakt van gerecycled bedlinnen + tafellakens en 10% van de opbrengst gaat naar de Plastic Soup Foundation. Een echte collab tussen beide merken. Je kunt de mooie Haarlemmermeer tas kopen op de website van Liefs uit Haarlemmermeer

Over Liefs uit Haarlemmermeer

Liefs uit Haarlemmermeer is opgericht door Daniëlle Meijer, met als doel om jou op de hoogte te houden van alles wat er leeft in Haarlemmermeer. Of het nu gaat om de lekkerste koffie, de mooiste diner locaties of de meest fantastische events, je vindt ze allemaal op dit inspiratievolle blog. Haarlemmermeer is gewoon hartstikke leuk! Je vindt Liefs uit Haarlemmermeer hier.

Wil jij ook bedrukte tassen voor jouw bedrijf? Om te gebruiken als relatiegeschenk, voor gebruik tijdens evenementen of als goodiebags? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Hier vind je tevens voorbeelden van tassen die wij al gemaakt hebben. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd