Ontvang nu combinatie korting bij besteding vanaf € 45,-

Moederdag cadeau inspiratie

Moederdag cadeau. Elk jaar mag jij op Moederdag jouw moeder, supermoeder, bonusmoeder, pleegmoeder en schoonmoeder verrassen met een mooi Moederdag cadeau. Omdat het elk jaar weer een stukje lastiger wordt om een origineel cadeau te vinden, hopen wij jou met dit blog te inspireren. Dan wordt het uitzoeken van een Moederdag Cadeau op 8 mei een eitje!

Lees je met ons mee? 

Smakelijke Moederdag cadeau van Hands Of My Chocolate

Laten we eerlijk zijn. Als er één ding is waar moeders naar smachten, dan is het chocolade, toch? Maar voor welk merk kies je? Er is zoveel! Als je het ons vraagt, dan kies je voor een eerlijk chocolade merk. Hands Of My Chocolate is zo'n merk. Hun chocolade is heerlijk en met de aanschaf van een reep, draag je eraan bij dat vrouwen in Ghana en Ivoorkust les krijgen in slimme landbouwpraktijken en financieel management. Wedden dat ook daar moeders tussen zitten? Dubbel goed bezig!

Smakelijk Moederdag cadeau van Hands Of My Chocolate
Ga naar de website van Hands Off My Chocolate om jouw favoriete reep uit te zoeken! Ze hebben zelfs een Moederdag pakket!
 
 

Vrolijke NoMorePlastic tas als Moederdag Cadeau

Ook zo'n item waar je altijd mee scoort bij moeders: een tas! Zo'n fijne grote tas waar veel in kan. Geschikt voor op het strand, voor de boodschappen of voor een dagje weg. Precies zo'n tas vind je bij NoMorePlastic. Is hij ook nog eens gemaakt van gerecycled bedlinnen, voorzien van ritsen én steun je het goede doel met jouw aankoop! Heb je nieuwe collectie van NoMorePlastic al gezien? Helemaal van nu en voorzien van de trendkleuren van dit seizoen. Wij zijn verliefd!

Kleurrijke shopper van NoMorePlastic als Moederdag cadeau
 

Geurig Moederdag cadeau van Loofy's

Nothing beats the smell of nice soap. Dat zal elke mama beamen. Of het nu de geur van lavendel, sinaasappel of munt is. Allemaal lekker! Bij Loovy's vind je die heerlijk geurende shampoo bar voor jouw moeder. Helemaal plasticvrij, dierproefvrij én Vegan. Hebben ze ook nog eens mooi verwenpakket samengesteld die in de brievenbus bezorgd kan worden. Hebben we je al overtuigd?

Dit verwenpakket kun je terugvinden op de website van Loofy's.

Ben jij niet zo´n fan van het geven van fysieke cadeaus en heeft een belevenis jouw voorkeur? Dat snappen wij! Blijf lekker lezen, want hier komen de belevenissen waar je moeder ook heel blij mee maakt op Moederdag 2022!

Bezoek aan Floriade

Planten en bloemen, nog zo'n favoriet van onze mama's. Nu kun je naar het tuincentrum of de bloemist om een mooi cadeau te scoren, maar je kunt jouw moeder ook meenemen naar.... Floriade Expo 2022. Eens in de 10 jaar komen alle groene grootheden bij elkaar tijdens deze wereldtuinbouwtentoonstelling! Alle pracht en praal is vanaf nu te zien in Almere. Daar ga je een geweldige dag beleven.

 
Bezoek aan Floriade 2022

De entreetickets zijn te koop bij Floriade zelf.

Wellness Moederdag cadeau bij Fort Resort Beemster

Chillen met de billen! Samen lekker ontspannen en genieten doe je natuurlijk in de sauna. Lekker starten met een heerlijk glas prosecco en dan op naar de eerste opgieting. Daarna voortreffelijk lunchen en weer door naar de volgende opgieting. All day long. Onze voorkeur gaat uit naar unieke, stijlvolle en niet al te grote wellness locaties. Daarom tippen wij jou graag Fort Resort Wellness.
Wat ons betreft de mooiste van Nederland.

Chillen bij Fort Resort Beemster

Met dit verwen arrangement van Fort Resort Beemster scoor je zeker punten!

High Tea bij het Ruiterhuys

Croissantje, scones, citroencake, chocolade eten en onbeperkt thee drinken. Hoe klinkt dat voor een Moederdag cadeau. Verrukkelijk, toch? Lekkernijen daar houden de meeste moeders ook wel van, dus is een high tea een top cadeau voor jouw moeder. En als je nu slim bent, ga je zelf ook mee... Wij hebben meermaals genoten van de high teas van het Ruiterhuys in Castricum. De hospitality is geweldig en de locatie eveneens. Gelegen aan het Noordhollands Duinreservaat ben je in no-time in het bos, duin of op het strand. Genieten geblazen dus.

Voor Moederdag een High tea Ruiterhuys

Alle high tea arrangementen van het Ruiterhuys vind je hier

Hopelijk hebben wij jou geholpen om met Moederdag 2022 punten te scoren bij jouw moeder. Laat je ons weten of het gelukt is?

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd