Ontvang nu combinatie korting bij besteding vanaf € 45,-

Nieuwe mijlpaal voor NoMorePlastic Januari 2020

Donatie NoMorePlastic aan Plastic Soup Foundation Annemarie Nederhoed


NoMorePlastic-oprichter Ernst-Jan Koole heeft op de Plasticvrije Netwerkborrel in Langbroek een cheque van € 1486,41 overhandigd aan Annemarie Nederhoed, Head of Operations van de Plastic Soup Foundation. Zij was zeer aangenaam verrast: “Het is ontzettend knap dat NoMorePlastic na zo’n korte periode dit fantastische bedrag heeft kunnen doneren. Wij zijn hier heel erg blij mee en kunnen met dit geld verder bouwen aan onze campagnes 
Plastic en menselijke gezondheid!”

Op 16 januari 2020 vond bij Hofstede De Nieuwe Donck in Langbroek de Plasticvrije Netwerkborrel plaats. De ondernemers van o.a. Bo-Bottles, Bumi Bars, The Bamboo Brush Society en NoMorePlastic waren hier bijeen om samen met de Plastic Soup Foundation te filosoferen over een wereld zonder plastic. Tijdens het event verraste Haarlems ondernemer Ernst-Jan Koole, oprichter van NoMorePlastic, de Plastic Soup Foundation met een cheque van bijna 1500 euro. Dit bedrag is samengesteld uit een deel van de opbrengst van het project ‘Plasticvrij Kerstpakket’ en de opbrengsten van NoMorePlastic. 

Koole zette in juni 2019 zijn eigen duurzame tassenlabel op. De NoMorePlastic shoppers zijn gemaakt van gerecycled bedlinnen en tafellakens. De lancering was veelbelovend: in drie maanden tijd werden er 180 shoppers verkocht. Inmiddels hebben zo’n 500 shoppers hun weg gevonden naar een milieubewuste eigenaar. NoMorePlastic bood, in samenwerking met andere duurzame ondernemers, plasticvrije kerstpakketten aan, die ook gretig aftrek vonden.

Koole: “Toen ik in juni 2019 begon met het avontuur NoMorePlastic, durfde ik niet te dromen dat ik na slechts een halfjaar al zo’n prachtig bedrag zou kunnen doneren aan de Plastic Soup Foundation! Ik ben ongelooflijk trots. Mijn dank gaat uit naar alle NoMorePlastic zakenrelaties en ambassadeurs, zij maken dit succes mogelijk. Deze prestatie laat zien dat de consument zich steeds bewuster is van de plasticvervuiling en bereid is een bijdrage te leveren - en daar is het ons allemaal om te doen. Ik kijk dan ook met veel enthousiasme uit naar 2020.” 

De foto is gemaakt door De Kunst van Fotografie www.dekunstvanfotografie.nl

De cheque is gedrukt door Print en Copy Point Bussum www.copybussum.nl

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd