Ontvang nu combinatie korting bij besteding vanaf € 45,-

NoMorePlastic doneert hoogste bedrag ooit aan Plastic Soup Foundation

NoMorePlastic donatie Plastis Soup Foundation 2022
2021 was een succesvol jaar voor NoMorePlastic en dus ook voor Plastic Soup Foundation. Zij ontvingen een cheque van € 3000, de hoogste donatie ooit van NoMorePlastic.

Dankzij de collectie van 2021 is het aantal fans, klanten en partners van NoMorePlastic gegroeid - en daarom is de donatie dus zo hoog. Milou de Ruig, fondsenwerver bij Plastic Soup Foundation, nam de cheque dankbaar in ontvangst in de botanische tuin van Hotel Jakarta. De Ruig: “NoMorePlastic steunt ons al geruime tijd en we zijn trots op deze samenwerking. We kunnen de donatie goed gebruiken in onze strijd tegen plasticvervuiling en het op de kaart zetten van en het onderzoek naar de gezondheidseffecten van plastic”.
Duizenden consumenten en tientallen bedrijven kozen in 2021 voor een NoMorePlastic tas. Ondanks het verbod op plastic tassen, gebruiken we als Nederlanders gemiddeld nog altijd 35 plastic tassen per jaar. Tassen die kort na aanschaf afgedankt worden en bij het afval verdwijnen. NoMorePlastic heeft in feite de aanschaf van ruim 150.000 plastic tassen weten te voorkomen. Ondernemer en oprichter van NoMorePlastic Ernst-Jan Koole: “Een geweldige mijlpaal, waar ik heel blij van word! Op naar een besparing van één miljoen plastic tassen!”. 

Nieuw goed doel in 2022
Na drie jaren van doneren aan Plastic Soup Foundation, is het tijd voor een nieuw goed doel. Koole legt uit waarom: “We zijn ontzettend blij met het werk van Plastic Soup Foundation en de bijdrage die wij hebben kunnen leveren. Echter, om voor onze fans, klanten en partners nog zichtbaarder en concreter te maken wat er met hun bijdrage wordt gedaan, wisselen we van goed doel. Daarover binnenkort meer!”

De cheque is aangeboden door Drukkerij Damen Grafia (Haarlem).

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd