Ontvang nu combinatie korting bij besteding vanaf € 45,-

NoMorePlastic doneert opnieuw aan de Plastic Soup Foundation Februari 2021

NoMorePlastic cheque Plastic Soup Foundation


Afgelopen week heeft Haarlems ondernemer Ernst-Jan Koole de Plastic Soup Foundation wederom kunnen verrassen met een nieuwe donatie van €1922. Het resultaat van een vreemd - maar voor NoMorePlastic succesvol - jaar in 2020.

Medio 2020 al, doneerde Koole €1500. Dit bedrag komt daar bovenop. Ditmaal werd de cheque in ontvangst genomen door Milou de Ruig, fondsenwerver bij de Plastic Soup Foundation. De Ruig: “We zijn blij en trots op onze samenwerking met NoMorePlastic en de mooie donatie weer dit jaar. Dankzij de steun van NoMorePlastic kunnen wij weer strijden tegen de plasticvervuiling! En het zijn natuurlijk geweldige tassen!”.

Het doel van NoMorePlastic is om de plastic tas uit het straatbeeld te bannen. De plastic tas die potentieel in het milieu terecht kan komen. Het lukt NoMorePlastic steeds beter om ambassadeurs en partners anders te laten kijken naar single use plastics en plastic verpakkingen. Koole: “Hoe kan het anders? Hoe kan het beter? De bewustwording van de plastic vervuiling en de impact op onze aarde neemt toe. Consumenten en bedrijven zijn hier steeds meer mee bezig en dat is een geweldige ontwikkeling. De wet van statiegeld op blikjes is een mooi voorbeeld.”

Plannen voor 2021
2021 wordt wederom een jaar vol hoogtepunten voor NoMorePlastic. Na tips van gebruikers worden er verbeteringen doorgevoerd aan de shoppers én de NoMorePlastic fans en volgers mogen meebepalen welke nieuwe prints er worden gelanceerd aan het begin van de zomer.

Koole is meer dan tevreden. “We kunnen wel stellen dat NoMorePlastic niet langer een hobby is. We maken echt impact. Ik sta te springen om ook in 2021 door te werken aan onze missie, om iedereen te inspireren dat je een keuze hebt. De keuze om lief te zijn voor onze aarde en om het aantal (onnodige) plastic verpakkingen te verminderen”.

De cheque is gedrukt door Drukkerij Damen Grafia (Haarlem) - www.damengrafia.com

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd