Ontvang nu combinatie korting bij besteding vanaf € 45,-

Ontmoet NoMorePlastic en Koos de Koala bij showUP 2022

NoMorePlastic is aan het groeien. Steeds meer winkel eigenaren zijn geïnteresseerd om bij te dragen aan een wereld zonder plastic tas, door onze duurzame shoppers op te nemen in hun assortiment. Om het voor winkel eigenaren en ondernemers gemakkelijker te maken om met ons in contact te komen, het gesprek aan te gaan en onze tassen live te bewonderen, staan wij aan de vooravond van onze eerste beurs. showUP 2022 van 3 t/m 4 april in de Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen.

Samen impact maken
Op showUP 2022 kun jij bij onze stand terecht om te praten over het plastic afval probleem en onze bijdrage aan een wereld zonder plastic tas. Als winkel eigenaar kun jij ook een bijdrage leveren! Onze duurzame shoppers spelen daarin uiteraard een rol, want met elke verkocht duurzame shopper weten we de aankoop van 35 plastic tassen per jaar te besparen. En ruimen we ook een stukje van de wereld op, door onze donaties aan The Great Bubble Barrier.

Nieuwe collectie NoMorePlastic op showUP 2022
Natuurlijk nemen wij alle shoppers uit onze huidige collectie mee, waaronder onze best verkopende shoppers Plastic Soep Is Vies, Luipaard en Zebra. Wat misschien nog veel leuker is, is dat we tijdens showUP 2022 ook onze nieuwe collectie van 2022 presenteren en daar hebben we zo'n zin in! We spelen in op de nieuwste modetrends. Met vrolijke kleuren magenta, geel en lavendel. Zowel in pastel kleuren als hele felle kleuren. 
We delen graag een kleine sneak peek met jou:

NoMorePlastic collectie 2022

Business Partner Koos de Koala
ShowUP 2022 doen wij niet alleen. We staan samen met onze leukste en eveneens duurzame business partner Koos de Koala op de stand. Koos de Koala helpt gezinnen om groene keuzes te maken. Met onder andere het prentenboek en de Youtube serie deelt Koos tips, inspiratie en activiteiten voor kinderen en hun ouders. Op toegankelijke en niet belerende wijze. Nieuwsgierig naar het prentenboek? Hij ligt voor jou klaar om te lezen op showUP 2022.

Kom je gezellig langs bij NoMorePlastic en Koos de Koala? De koffie staat klaar én we gaan graag het gesprek met jou aan. Tot dan!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd