Ontvang nu combinatie korting bij besteding vanaf € 45,-

De Pinguin Haarlem x NoMorePlastic

De Pinguin Haarlem X NoMorePlastic limited edition tas

De Haarlemse organisaties De Pinguin Haarlem en NoMorePlastic hebben beiden een overlappende missie: beide merken willen een wereld zonder plastic vervuiling. Een samenwerking tussen deze Haarlemse initiatieven is dan ook een no brainer. Dus maakten we samen de limited edition De Pinguin Haarlem x NoMorePlastic tas!

De start van De Pinguin

Tijdens hun vele plezier vaartochten kwamen Sander van Weert en Lenny Houwaart steeds vaker plastic afval tegen in de Haarlemse wateren. Dat stoorde ze en daar wilden zij wat aan doen. Geïnspireerd op pinguïns die hun eigen nest schoon willen houden, zijn zij toen gestart met De Pinguin Haarlem.
 
De Pinguin heeft als missie: Haarlem het schoonste water van Nederland geven. Wekelijks vaart de elektrische boot van De Pinguin uit om met vrijwilligers - vaak Haarlemmers - plastic te vissen en zo het Haarlemse water schoon te maken én schoon te houden. 

Artwork door PINK STREET ART

Qua artwork wilden wij echt een unieke tekening op de tas. Een tekening waarin zowel Haarlem als De Pinguin terugkwamen. Daarom hebben wij de hulp ingeschakeld van een mede-Haarlemmer: Sarah Berkhout van PINK STREET ART. Sarah is Haarlemse en geniet zo van de stad, dat zij al snel begon met het tekenen van de mooie pleinen en gebouwen van Haarlem. Deze prachtige tekeningen zijn terug te vinden op onder andere ansichtkaarten en posters. Speciaal voor De Pinguin heeft Sarah deze prachtige graphic gemaakt van de plastic vissende pinguin voor de iconische Gravestenenbrug. 

Om de tas af te maken hebben wij het artwork middels een patch op de tas geplaatst. Is het geen plaatje geworden?

De Pinguin Haarlem x NoMorePlastic limited edition tas

Limited Edition

Met deze tas heb je geen plastic tas meer nodig én maak jij via jouw bijdrage aan de missies van De Pinguin + NoMorePlastic Haarlem een beetje schoner. Bovendien heb je een echte limited edition tas te pakken, we hebben er slechts 100 gemaakt! 
Wil jij één van de 100 gelukkigen zijn van deze tas? Bestel hem dan snel!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd