Ontvang nu combinatie korting bij besteding vanaf € 45,-

Poespas de Podcast x NoMorePlastic totebag

Poespas de Podcast x NoMorePlastic bedrukte tas

Al onze tassen zijn van het formaat shopper... Oftewel lekker groot! Je kunt er lekkerlijk al jouw spullen in kwijt. Toch krijgen we regelmatig het verzoek of we ook een totebag formaat hebben. Toen de meiden van Poespas de Podcast ons benaderden voor het bedrukken van een totebag, werd het tijd deze plannen om te zetten in daden!

Wij zijn blij, want wat is hij gaaf geworden! Vind je niet?

De prachtige lijntekening is gemaakt door Plaat van Wies en staat de meiden van Poespas de Podcast op het lijf geschreven! Ze houden wel van een wijntje... En dat is ook precies waarom de trouwe luisteraars van Poespas de Podcast dit ontwerp als hun favoriet kozen! Wist je trouwens dat het formaat zich uitstekend leent voor het dragen van 3 flessen wijn? ;).

We zijn zijn zelf zo enthousiast over het formaat van deze Poestas, dat we één van de tassen uit de huidige collectie binnenkort in een totebag variant zullen uitbrengen. Welke zal dit zijn? De luipaard tas? De zebra tas of toch een andere? 

Over Poespas de Podcast
In Poespas de Podcast nemen Charlot, Romy en Karlijn geen blad voor de mond. Schaamte kennen ze niet. Letterlijk alles komt ter sprake. Van de grootste blunders tot aan de meest intieme slaapkamer geheimen. Alles wordt gebracht met een goede dosis zelfspot én humor. Oh, en een heerlijk glaasje wijn...

Nieuwsgierig geworden? Je luistert hier naar de podcast en de prachtige totebag van Poespas de Podcast vind je hier terug.
Wil je naast deze totebag nog meer voorbeelden zien van duurzame bedrukte tassen die wij hebben gemaakt? Je vindt ze terug op deze pagina.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd