Ontvang nu combinatie korting bij besteding vanaf € 45,-

Urk x NoMorePlastic

Wij vinden alle custom NoMorePlastic shoppers die wij hebben mogen maken leuk, maar het resultaat van de samenwerking met Trefpunt Urk en Ut Obertjen vinden wij helemaal geweldig! 

Hinke Brouwer en Pieter Waterskieter kregen de kans om in opdracht van deze organisaties twee ontwerpen te maken voor custom NoMorePlastic shoppers. Twee ontwerpen die kenmerkend zijn voor de Gemeente Urk. En dat is volgens ons goed gelukt! 

Het eerste ontwerp is een prachtige kunstzinnige schets van het oude dorp van Urk. Op het tweede ontwerp vind je het iconische vissersmonument terug, een Urker viskotter en de Vuurtoren van Urk.

 
NoMorePlastic - Bedrukte tas - Urk
 
NoMorePlastic - Bedrukte Tas - Urk
Deze mooie Urk shoppers zijn te koop bij Trefpunt Urk en Ut Obertjen. Leuk voor de locals, maar ook zeer zeker voor dagjesmensen die een mooi aandenken willen aan hun bezoek aan Urk

Wil jij ook een duurzame bedrukte tas of duurzame bedrukte shopper voor jouw bedrijf, winkel, stad of dorp? Om te gebruiken voor de verkoop, als relatiegeschenk of incentive? Bekijk de tassen die wij al maakten én neem contact met ons op via de bedrukte tassen pagina.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd