Ontvang nu combinatie korting bij besteding vanaf € 45,-

Duurzame relatiegeschenken (met logo) - inspiratieblog

Steeds vaker worden duurzame relatiegeschenken verkozen boven de reguliere relatiegeschenken. Dat juichen wij uiteraard toe! En zeg nou zelf, het is toch ook veel leuker om een relatiegeschenk met een verhaal te krijgen?

Om jou te inspireren hebben wij hieronder 5 duurzame relatiegeschenken omschreven. Laten we er gelijk in duiken!

Moyu Notebooks
Wel eens gehoord van oneindige notitieboekjes? Dat bestaat dus echt! Maak kennis met Moyu Notebooks. In plaats van regulier papier, gebruiken zij steenpapier. Dit materiaal is dikker en gladder, wat schrijven vele malen comfortabeler maakt. Maar het allermooiste is, dat wanneer je schrijft met de speciale Frixion pen, je slechts een nat doekje nodig hebt om jouw aantekeningen weer te verwijderen. En dit kun je tot wel 500x doen! Dat scheelt dus heel veel papier en daarmee onnodige ontbossing voor dit doeleinde.

Duurzaam relatiegeschenk Moyu Notebook

 
Kun je het je voorstellen? Dat je nooit meer een notitieboekjes hoeft te kopen? Het kan dus met Moyu Notebooks. Het mooie is ook nog eens dat ze te personaliseren zijn. Zo kan het logo van jouw bedrijf schitteren op de voorkant van dit mooie boekje. Een duurzaam relatiegeschenk met logo dus. Meer informatie vind je terug op de Moyu website.

Healthy Seas Socks
500 keer de aarde rond. Volgens de documentaire Seaspiracy kun je met alle achtergelaten visnetten en -lijnen, zo'n 500 keer de aarde om. Dit is een gigantisch groot onderdeel van de plastic soep in de oceaan. Daar wilt Healthy Seas Socks wat aan doen. Van die visnetten en -lijnen wordt nieuw garen gemaakt, welke opnieuw gebruikt kunnen worden in... sokken! Jij een mooi paar sokken, de oceaan wat schoner.
Duurzaam relatiegeschenk Healthy Seas Socks

De Healthy Seas Socks zijn een prachtig duurzaam relatiegeschenk met een verhaal. Is er ook nog eens de optie om de sokken te personaliseren voor jouw bedrijf. Ook hier weer de mogelijkheid op een duurzaam relatiegeschenk met logo. Daar kun je mee voor de dag komen. 

Koos de Koala
Koos de Koala is op een groene missie. Omdat Koos door ontbossing zijn huis is kwijtgeraakt, is hij op zoek naar een nieuw huis. Tijdens dat avontuur loopt hij tegen nog meer problemen aan van klimaatverandering. Dus besluit hij om op inspiratievolle (niet belerende!) manier ouders en jonge kinderen te informeren over hoe zij groener en duurzamer om kunnen gaan met onze mooie planeet. Dat doet Koos middels een Youtube serie, lespakketten en een theaterstuk. Maar ook via het mooie prentenboek Koos zoekt een huis.

Duurzaam relatie geschenk Koos de Koala prentenboek
 
Veel ouders met kinderen in jouw bedrijf? Dan scoor je absoluut met dit duurzame relatiegeschenk. Meer informatie op de Koos de Koala website
 
Bo-Bottles glazen drinkfles
Een waterfles doet het altijd goed! Met de Bo-Bottles heb je wel een uniek exemplaar te maken. Nederlands design, oersterk laboratorium glas en afschroefbare dop en bodem. Hierdoor kun je je water opleuken met een fris citroentje, munt of ander fruit, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je hem niet goed schoonkrijgt. De Bo-Bottle is bovendien geschikt voor zowel warme als koude dranken! Erg veelzijdig dus.

 
Duurzaam relatiegeschenk Bo-Bottles
 
En zou het niet geweldig zijn als je de Bo-Bottle ook kunt personaliseren? Kan gewoon! Jouw logo kan middels een laser gegrafeerd worden in de dop of gedrukt worden op de jacket. Mogelijkheden genoeg. Je vindt meer informatie op de Bo-Bottles website

Duurzame shopper van NoMorePlastic
Tassen blijven het goed doen als relatiegeschenk en dat is ook niet zo gek. Ze zijn veelzijdig en uiteindelijk worden ze door iedereen gebruikt. Maar stel je nu eens voor dat je een duurzame tas kunt geven met een goed verhaal. Dat is toch veel leuker? De duurzame shopper van NoMorePlastic is een voltreffer. Gemaakt van gerecycled bedlinnen en tafellakens. Bovendien wordt een gedeelte van de opbrengst gedoneerd aan het goede doel. Heb je die plastic tas niet meer nodig!
 
Duurzaam relatiegeschenk NoMorePlastic tas

NoMorePlastic heeft een ruime collectie duurzame shoppers om uit te kiezen, alleen is een customized tas voor jouw bedrijf misschien nog veel leuker. Ook deze optie voor een het creëren van een duurzaam relatie geschenk behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk voorbeelden van tassen die al door NoMorePlastic gemaakt zijn voor bedrijven via deze link. SROI invullen? Ook dat kan bij NoMorePlastic.

We hopen jou met deze blog over duurzame relatiegeschenken geïnspireerd te hebben. Wil je meer weten? Of wil je dat we met jou meedenken? Dat doen we graag. Benader ons dan gerust via onze contact pagina.
 
 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd