Ontvang nu combinatie korting bij besteding vanaf € 45,-

SROI Haarlem invullen bij NoMorePlastic

SROI Haarlem NoMorePlastic

Heb jij bij de Gemeente Haarlem, Bloemendaal, Heemstede of Zandvoort een opdracht of subsidie met SROI-eis gekregen? En ben je nog op zoek naar de invulling hiervan? NoMorePlastic helpt jou hierbij!

NoMorePlastic is een impact onderneming en voldoet aan alle criteria voor sociaal inkopen. Dat houdt in dat inkopen bij NoMorePlastic meetelt voor de invulling van jouw SROI. Wij helpen jou graag aan een prachtig relatiegeschenk of incentive voor jouw collega's: een duurzame NoMorePlastic tas met daarop de door jou gewenste opdruk. De give-away met een verhaal en een donatie aan het goede doel

Voor de Haarlemse ondernemers van Het Groene Huis én Esther Otten Makelaardij, mochten wij al een duurzaam relatiegeschenk maken. Voor deze én meer bedrukte tassen, kun je ook eens kijken op de bedrukte tassen pagina. Wellicht weten wij jou zo te inspireren... 

Wist je dat wij ook een Plasticvrij Kerstpakket aanbieden?
Zelfs met dit kerstpakket voor jouw collega's kan jouw SROI eis ingevuld worden. Lees hier meer over het Plasticvrij Kerstpakket.
Wat is SROI?
SROI is het opnemen van sociale voorwaarden in subsidies en inkoop- of aanbestedingstrajecten met als doel dat de investering die de gemeente doet, een sociale winst oplevert voor mensen met (grotere) afstand tot de arbeidsmarkt. Contractpartners leveren op deze manier een bijdrage aan de werkgelegenheid in de betreffende gemeente.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd