Ontvang nu combinatie korting bij besteding vanaf € 45,-

NoMorePlastic in het Plasticvrij Kerstpakket

Plasticvrij Kerstpakket


Wat zijn wij trots!

NoMorePlastic zit samen met 7 ander prachtige duurzame merken van Nederlandse ondernemers in het Plasticvrij Kerstpakket.

Kerstpakketten of kerstgeschenken. Elk jaar is het weer een terugkomend fenomeen. In 2018 was dat een kerstpakket van Sligro of Makro en in 2019 een Feelingz of Bol.com cadeaubon. Op de websites van al deze partijen worden de pakketten omschreven als een uniek kerstpakket, een luxe kerstpakket, een origineel kerstpakket en/of duurzaam kerstpakket. Maar één ding viel ons op. Het zijn vaak dezelfde soort producten. Producten voor eenmalig gebruik of producten zoals toastjes of een potje olijven die je in het voorjaar van het volgende jaar nog altijd terugvindt in de voorraad kast. Bovendien wordt er ongelooflijk (onnodig) veel verpakkingsmateriaal gebruikt bij deze kerstpakketten. En dat vinden wij jammer en bovendien zonde.

En daarom zijn wij dus zo trots op het feit dat NoMorePlastic onderdeel is van het Plasticvrij Kerstpakket. Er zijn zoveel leuke duurzame producten van Nederlandse ondernemers op de markt tegenwoordig.  Dat inspireerde de ondernemers van het Plasticvrij Kerstpakket om met elkaar een wezenlijk ander kerstpakket aan te kunnen bieden. Een kerstpakket dat:
  • 100% Plasticvrij is;
  • Mooie producten voor meermaals gebruik bevat;
  • Duurzame merken van Nederlandse bevat;
  • Meerdere goede doelen steunt;
  • En zorgt voor een grote groene glimlach op het gezicht van de ontvanger.
Volgens ons is het goed gelukt om een wezenlijk ander kerstpakket aan te bieden. En dat allemaal dankzij het enthousiasme van de ondernemers achter de mooie merken: 

Bo-Bottles, Sipster, Healthy Seas Socks, The Bamboo Brush Society,
Bumi Bars, Lekkerineenpotje en Boweevil.

Zonder hen was dit niet gelukt.

Wil jij meer weten over het Plasticvrij Kerstpakket? 
Of wil je dat wij meedenken over jouw duurzame kerstpakket dit jaar? Dat doen we graag! Je kunt hier contact met ons opnemen.

Heb jij bij de Gemeente Haarlem, Bloemendaal, Heemstede of Zandvoort een opdracht of subsidie met SROI-eis gekregen? Dan kun je de Plasticvrij Kerstpakketten voor jouw collega's zelfs gebruiken voor de invulling van jouw SROI eis. Je leest hier meer over de SROI Haarlem.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd