Ontvang nu combinatie korting bij besteding vanaf € 45,-

Plasticvrij Kerstpakket Noordzee

Duurzaam Kerstpakket Plasticvrij
Plasticvrij Kerstpakket Noordzee is het kleinste kerstpakket uit ons assortiment (zie ook Plasticvrij Kerstpakket Atlantische Oceaan). Een klein maar fijn kerstpakket. In het pakket vind je de duurzame en plasticvrije producten terug van drie A-merken. De Nederlandse ondernemers van deze merken willen goed doen en impact maken tegen de plastic soep. Deze producten vind je in pakket Noordzee terug: 


Glazen designfles van Bo-Bottles met jacket
Sokken van opgedoken visnetten van Healthy Seas Socks
Duurzame tas van NoMorePlastic


Het pakket is al een cadeau op zichzelf. Daarom worden de producten geleverd in de tas, zonder onnodig extra verpakkingsmateriaal.
Aan de tas wordt een kerstkaart bevestigd voor een persoonlijke boodschap.

De stuksprijs voor dit pakket is € 35,- met een minimale afname van 25 stuks (excl BTW en excl verzendkosten).

Geïnteresseerd? Vraag direct jouw offerte aan via het contactformulier onderaan de pagina.

Wil jij meer weten over de merken en producten? Lees dan verder.

=============================================================

 

Bo-Bottles in Duurzaam KerstpakketBo-Bottles

Plastic flesje water kopen? Dat is niet meer nodig wanneer je beschikt over de prachtige glazen designfles van Bo-Bottles! Gemaakt van zeer sterk laboratorium glas én geschikt voor zowel koude als warme dranken. Door de afschroefbare bodem en dop voeg je gemakkelijk fruit toe aan jouw water voor een lekker smaakje. In het kerstpakket voor jouw collega's vind je de Bo-Bottles waterfles terug samen met een jacket gemaakt van oude wetsuits.


   

Healthy Seas Socks in Plasticvrij Kerstpakket NoordzeeHealthy Seas Socks

Waarom kiezen voor normale sokken als je ook kunt kiezen voor duurzame sokken? Healthy Seas Socks maakt onze oceanen schoner door spooknetten op te duiken. Van deze netten maken zij nieuw garen en die verwerken ze dan in de sokken! Deze sokken hebben een uitstekend verhaal én zijn beschikbaar in verschillende leuke prints voor zowel dames als heren! Voor de kerstpakketten voor jouw collega's maken we een mix van kleuren én houden we rekening met de man/vrouw verdeling.

 
  

NoMorePlastic in Plasticvrij Kerstpakket NoordzeeNoMorePlastic

Plastic tasje erbij? "Nee hoor" is de standaard reactie van jouw collega's wanneer zij een kleurrijke tas van NoMorePlastic hebben. De tassen zijn gemaakt van gerecycled bedlinnen en tafellakens, voorzien van rits én binnenvak. Extra leuk is dat jij met jouw tas de wereld een beetje schoner maakt: een gedeelte van de opbrengst doneert NoMorePlastic aan The Great Bubble Barrier. Voor de kerstpakketten voor jouw collega's maken we een mix van verschillende kleuren tassen uit de huidige collectie, wel zo gezellig!
   


Wil jij Plasticvrij Kerstpakket Noordzee bestellen voor jouw collega's?
Dat kan! 
Vraag direct jouw offerte aan via onderstaande formulier